Onko ajokortin hankkiminen tullut ajankohtaiseksi? Löydä lähin autokoulu Suomesta Autokoulut.info-hakemistolla.

Keikyän Autokoulu (Keikyän Autokoulu Suutari Ay)

Autokoulu sijaitsee Huittisissa. Toimiston puhelinnumerot ovat 02 568 142 ja 040 743 3807 sekä faksinumero 02 568 144. Sähköpostiosoite on pasi.suutari@autokkei.inet.fi. Toimisto on avoinna ma–pe 12–17.

Autokoulut.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Keikyän Autokoulu -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Keikyän Autokoulu" on saanut pisteet 3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kerro mielipiteesi tästä Huittisten autokoulusta!

Kommentoitaessa julkaisua Keikyän Autokoulu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Autokoulut.info
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Sivustolla pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autokoulujen yhteystiedot. Tietojen oikeellisuuteen tähdätään ja paikkansapitävyyteen pyritään, mutta niitä ei voida taata. Jos huomaat jonkin tiedon kaipaavan oikomista, päivittämistä tai suoranaista korjaamista, lähetä palautetta. Jos etsit autoliikkeitä, tutustu Autoliikkeet.info-hakemistoon. Mikäli haluat saada käsityksen Suomessa sijaitsevista nopeuskameroista, tutustu Nopeuskamerat-hakemistoon.