Onko ajokortin hankkiminen tullut ajankohtaiseksi? Löydä lähin autokoulu Suomesta Autokoulut.info-hakemistolla.

Liikenneopetus LOKO

Liikenneopetus LOKO on kemiläinen yritys Digipoliksessa. Puhelinnumero on 045 886 2806 ja sähköpostiosoite petteri.naatsaari@loko.fi. Kotisivujen lisäksi LOKOlla on Facebook-sivut. Yritys tarjoaa kaikenlaista liikenneopetusta ja kursseja.

Autokoulut.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Liikenneopetus LOKO -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Liikenneopetus LOKO" on saanut pisteet 8/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Tälle Kemin autokoululle annetut mielipiteet:

Teuvo Pyhälä:

Hei,haluasin tiedustelle, onko teillä tietoa 1960 luvulta saaneista kouluajoilta,kun olin KEMISSÄ
Vottosen Autokoulussa sain ajokortin 16v,olisko jotain dokumenttia tältä ajalta.Nimismiehen suostumuksella JAAKKO LIUTTU. ystävällisin terv.
Teuvo pyhälä.puh.0451557337 ?
yhtyneet Ravintolat maksoivat laskun.
Opettaja ajatti Simoon ja takaisin samalla reissulla sain ajoluvan.Koulutus oli tehokas ja nopea.

  • Kirjoitettu: 11. päivä lokakuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Liikenneopetus LOKO sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Autokoulut.info
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Sivustolla pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autokoulujen yhteystiedot. Tietojen oikeellisuuteen tähdätään ja paikkansapitävyyteen pyritään, mutta niitä ei voida taata. Jos huomaat jonkin tiedon kaipaavan oikomista, päivittämistä tai suoranaista korjaamista, lähetä palautetta. Jos etsit autoliikkeitä, tutustu Autoliikkeet.info-hakemistoon. Mikäli haluat saada käsityksen Suomessa sijaitsevista nopeuskameroista, tutustu Nopeuskamerat-hakemistoon.