Onko ajokortin hankkiminen tullut ajankohtaiseksi? Löydä lähin autokoulu Suomesta Autokoulut.info-hakemistolla.

Liikennekoulu Kaakinen, Liminka

Liikennekoulu Kaakinen sijaitsee Limingassa. Puhelinnumero on 08 381 610 ja faksin numero 08 381 148. Sähköpostiosoite on ilmoittautumiset@liikennekoulukaakinen.fi.

Autokoulut.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Liikennekoulu Kaakinen, Liminka -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Liikennekoulu Kaakinen, Liminka" on saanut pisteet 6/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kerro mielipiteesi tästä Limingan autokoulusta!

Kommentoitaessa julkaisua Liikennekoulu Kaakinen, Liminka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Autokoulut.info
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Sivustolla pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autokoulujen yhteystiedot. Tietojen oikeellisuuteen tähdätään ja paikkansapitävyyteen pyritään, mutta niitä ei voida taata. Jos huomaat jonkin tiedon kaipaavan oikomista, päivittämistä tai suoranaista korjaamista, lähetä palautetta. Jos etsit autoliikkeitä, tutustu Autoliikkeet.info-hakemistoon. Mikäli haluat saada käsityksen Suomessa sijaitsevista nopeuskameroista, tutustu Nopeuskamerat-hakemistoon.