Onko ajokortin hankkiminen tullut ajankohtaiseksi? Löydä lähin autokoulu Suomesta Autokoulut.info-hakemistolla.

Autokoulu J. Hyvönen Ay

Autokoulu J. Hyvönen Ay toimii Kiuruvedellä. Puhelinnumero on 050 566 2002 ja sähköpostiosoite j.hyvonen@autokoulu.inet.fi.

Autokoulut.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Autokoulu J. Hyvönen Ay -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Autokoulu J. Hyvönen Ay" on saanut pisteet 6/10. Se on 22 arvostelun tulos.

Tälle Kiuruveden autokoululle annetut mielipiteet:

Anna-Mari Mehtonen:

Jarmo ja Jani ovat huippuja!!!!!! ekalla inssistä läpi näiden opetuksessa!!! todella kivoja opettajia!!!!

  • Kirjoitettu: 26. päivä toukokuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos kommentista, Anna-Mari. :-)

  • Kirjoitettu: 26. päivä toukokuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Autokoulu J. Hyvönen Ay sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Autokoulut.info
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Sivustolla pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien autokoulujen yhteystiedot. Tietojen oikeellisuuteen tähdätään ja paikkansapitävyyteen pyritään, mutta niitä ei voida taata. Jos huomaat jonkin tiedon kaipaavan oikomista, päivittämistä tai suoranaista korjaamista, lähetä palautetta. Jos etsit autoliikkeitä, tutustu Autoliikkeet.info-hakemistoon. Mikäli haluat saada käsityksen Suomessa sijaitsevista nopeuskameroista, tutustu Nopeuskamerat-hakemistoon.